Кока кола, фанта, спрайт, тоник
2.20 лв.

Кока кола, фанта, спрайт, тоник

Кока кола, фанта, спрайт, тоник:- 250 мл. – 2.20 лв.
––––––––––––––––––––––––-–––––––– 330 мл. – 2.50 лв.
––––––––––––––––––––––––-–––––––– 500 мл. – 2.80 лв.