ПИЦАРИЯ Chicho Toni Mamma Mia

Chicho Toni Mamma Mia, пицария, ресторант, къмпинг Ахелой Лозана !

Добре дошли в нашия сайт www.pizzeria-chicho-toni-mamma-mia.com !

Chicho Toni Mamma Mia вече от доста години в Италиа, Мексико и България успява да задоволи и най-изтънчените ценители на ИТАЛИАНСКИ И БЪЛГАРСКИ ЯСТИЯ. Ако все още не сте привърженици на ИТАЛИАНСКА кухня, едни от най-широко разпространените ястия, ще Ви помогнем да се ориентирате сред многообразието от вкусове, които предлага ИТАЛИАНСКАТА КУХНЯ. Нашата пицария & ресторант, освен Италиански ястия, предлага и подбрани блюда от традиционната Българска кухня, както и вкусни морски деликатеси !

На нашите клиенти предоставяме подбрано меню, от стари Италиански рецепти с продукти от Италия, които се приготвят  от опитни готвачи, над 20 различни ястия от пици, спагети / паста, пресни салати, супи, морски ястия от риба / скариди / калмари, ястия със свинско месо, ястия с пилешко месо, омлети, вкусни предястия.

Тук може да се насладите на оригинални ИТАЛИАНСКИ специалитети, приготвени по уникални рецепти, на богатство от вкусови усещания, разнообразие от аромати, изобретателност и традиция. Гарантираме Ви автентичен вкус и Ви уверяваме, че всички продукти за Италианската кухня се предоставят директно от ИТАЛИИЯ и са с гарантирано качество, както и произведените в България. Спецификата на Италианската храна се дължи на процеса на обработване на хранителните продукти, а не толкова на необикновените съчетания на вкусове. Само при строго спазване на основните принципи на готвене в ИТАЛИАНСКАТА кулинария, може да се постигне колорита и специфичния вкус на ИТАЛИАНСКИТЕ ЯСТИЯ .

Ще се радваме, ако сме успели да задоволим вкусовете на всеки един наш клиент, което именно е и целта ни.

Пицария Chicho Toni Mamma Mia се намира в двора на КЪМПИНГ АХЕЛОЙ ЛОЗАНА, на 2 км. от гр. Ахелой, на 10 км. от гр. Поморие и на 26 км. от гр.Бургас.

Пицария Chicho Toni Mamma Mia се намира на първа линия от плажа на Къмпинг Ахелой, с изглед към морето, разполага с безплатен паркинг, освен главния салон има и лятна градина с беседка, маси за големи компании, подходящи за всякакви мероприятия.

При нас може да се насладите на спокойствие с Вашето семейство, също така може да се възползвате от възможността от евтини нощувки в самия къмпинг от бунгала, при нас може да си организирате прекрасна, незабравима почивка или един прекрасен уикенд .

Общия капацитет на ресторанта е за около 100-120места.

Пицария Chicho Toni Mamma Mia е подходящ за различни мероприятия – рожденни дни и юбилеи, романтична вечеря, изненада на Вашите гости или просто да похапнете в приятна и спокойна обстановка.

Ще се радваме, ако поне за малко сме успели да ви принесем в Дълбините на Италианската кулинария или на вкусните Български ястия, дори и само чрез неповторимия вкус на храната.

Искрено пожелаваме на нашите клиенти, Добър Апетит !


Най новото за лято 2019г. е че на 1 юни отварят бунгала Чичо Тони, намиращи се в затворен комплекс – къмпинг Лозана в гр. Ахелой !

Пицария Chicho Toni Mamma Mia разполага и отдава за нощувки на своите гости 15 освежени, уютни и чисти бунгала с 3 легла и бунгала с 4 легла, бунгалата са разположени на 5-10 метра от плажа .

  • Цената за бунгало с 3 или 4 легла на вечер/ден, от 1 юни до 1 юли – 40 лв. !

  • Цената за бунгало с 3 или 4 легла на вечер/ден, от 1 юли до 10 август – 50 лв. !

  • Цената за бунгало с 3-4 легла на вечер, от 10 август до 30 септември – 40 лв. !

Настаняването е след 13:00 часа, а освобождаването до 11:00 часа !

Телефон за резервации – +359 89 79 60 706