Бунгала Чичо Тони, намиращи се в затворен комплекс – къмпинг Лозана в гр. Ахелой !

Най новото за лято 2019г. е че на 1 юни отварят бунгала Чичо Тони, намиращи се в затворен комплекс – къмпинг Лозана в гр. Ахелой, 15 освежени, уютни и чисти бунгала с 3 легла и бунгала с 4 легла, бунгалата са разположени на 5-10 метра от плажа .

Отваряне на 1 юни !

Всички гости на БУНГАЛА ЧИЧО ТОНИ, получават 20% отстъпка в – пицария Chicho Toni Mamma Mia !

Бунгала Чичо Тони, са след освежаващ ремонт, почистени и чисти, готови 15 бунгала, да посрещнат първите си гости, бунгалата представляват стая с по 3 легла като има и бунгала с 4 легла, малък кухненски бокс, хладилник, телевизор с кабелна телевизия, масички, всяко бунгало е с собствен санитарен възел с баня / тоалетна, легллата са оборудвани с спално бельо .

  • Цената за бунгало с 3 или 4 легла на вечер/ден, от 1 юни до 1 юли – 40 лв. !

  • Цената за бунгало с 3 или 4 легла на вечер/ден, от 1 юли до 10 август – 50 лв. !

  • Цената за бунгало с 3-4 легла на вечер, от 10 август до 30 септември – 40 лв. !

Настаняването е след 13:00 часа, а освобождаването до 11:00 часа !

Телефон за резервации – +359 89 79 60 706

За пълно удобство, приятната, безгрижна и незабравима почивка, в комплекса има хранителен магазин, магазин за плажни принадлежности и ресторант – пицария Chicho Toni Mamma Mia, с лятна градина, голяма беседка и барбекю .

Цялото това райско кътче е разположено на 5-10 метра от брега на морето, тихо, спокойно и прохладно място, с незабравима гледка към морето, едно от прекрасните кътчета на южното черноморие !

Всички гости на бунгала Чичо Тони, ще могат да се възползват от 20% отстъпка в ресторант ресторант – пицария Chicho Toni Mamma Mia ! Ресторантът е известен с богатото си меню от Италиански и Български блюда, както и пресни морски дарове, също с честите си открити партита с жива музика ! Ресторанта предлага и всекидневна закуска, обедно меню и вечеря.

Мястото предоставя идеалните условия за почивка, подходящо за семейства с деца или група приятели, които искат да избягат от шума на големите комплекси.

Бунгала Чичо Тони, в затворен комплекс – къмпинг Лозана в гр. Ахелой, разполагат и с безплатен паркинг за своите гости !

Подарете на себе си и децата си едно незабравимо лято!

Бунгала Чичо Тони, намиращи се в затворен комплекс – къмпинг Лозана в гр. Ахелой, са в непосредствена близост до редица други известни комплекси и градове на южното черноморие, на около 10-тина км., 15-петнайсет км. от Поморие, Равда, Несебър, Слънчев Бряг, Свети Влас и на около 28км. до Бургас !